Vi åpner for reservering av overnatting kommende sesong 1. februar 2023.

Gerrards villa

Gerrards villa ligger idyllisk til ti minutters spasertur fra Saltebua og havna på Bragdøya. I villaen er det felles bad, kjøkken og oppholdsrom for gjestene, samt sengeplasser fordelt på fem rom. 

Vinterro leirsted

Vinterro er et hyggelig leirsted med fem hytter, kun tre minutters gange fra Saltebua og havna på Bragdøya. Hyttene er svært enkle, og er kun innredet med en sovebrisk med liggeplass til 4-5 personer. 

Grønningen fyr

Grønningen fyr ligger værhardt til ytterst på østsiden av Kristiansandsfjorden. Fyret er åpent med vertskap for besøk og overnatting om sommeren.

Jordbærbua på Dvergsøya

Jordbærbua er en liten hytte på Dvergsøya, idyllisk plassert i strandkanten med store jorder, brygge og grillplass rett på utsiden.

Dokkestua på Stokken

Dokkestua ligger bak hovedhuset på Stokken i Randesundskjærgården, et populært friområde med brygger, jorder og teltmuligheter. Det er god brygge og alltid plass til en liten båt.

Oksøy fyr

Loshuset på Oksøy byr på fantastiske opplevelser i havgapet i vesterled av Kristiansand. Fyret er åpent med vertskap og overnattingsmuligheter noen uker om sommeren.

X