Gerrards villa

Gerrards villa ligger idyllisk til ti minutters spasertur fra Saltebua og havna på Bragdøya. I villaen er det felles bad, kjøkken og oppholdsrom for gjestene, samt ti sengeplasser fordelt på fem rom. 

Vinterro leirsted

Vinterro er et hyggelig leirsted med fem hytter, kun noen få minutters gange fra Saltebua og havna på Bragdøya. Hyttene er svært enkle, og er kun innredet med en sovebrisk med liggeplass til 4-5 personer. 

Låven på Bragdøya

Låven ligger oppe på gården, rundt ti minutters spasertur fra Saltebua og havna på Bragdøya. I låven er det stort oppholdsrom og kjøkken, toaletter samt 24 senger fordelt på seks rom. 

Vogts villa på Dvergsøya

Vogts villa er en herskapelig villa på Dvergsøya. Her er det store oppholdsrom med mulighet for å dekke langbord, kjøkken, to bad og 18 sengeplasser fordelt på fem rom. På utsiden er det en stor terrasse og fine uteområder.

Vakthytta på Dvergsøya

Vakthytta på Dvergsøya er en liten hytte like i nærheten av Vogts Villa på Dvergsøya. Her er det plass til tre personer og ellers enkel standard uten kokemuligheter. I Vakthytta er det tillatt med hund.

Dvergsløa på Dvergsøya

Dvergsløa ligger på Dvergsøya, med store jorder, brygge og strand rett i nærheten. I løa er det et oppholdsrom med sofakrok og kjøkken, loftstue, bad med do og dusj, og tre soverom med totalt ti sengeplasser.

Jordbærbua på Dvergsøya

Jordbærbua er en liten hytte på Dvergsøya, idyllisk plassert i strandkanten med store jorder, brygge og grillplass rett på utsiden. Hytta er enkelt utstyrt med en kjøkkenkrok og soveplass til 5-6 personer.

Våningshuset på Stokken

Våningshuset ligger på den idylliske øya Stokken i Randesund. Her er det ti sengeplasser og ellers god plass å boltre seg på. I nærheten av hytta er det jorder, brygger og en strand med gode bademuligheter.

Dokkestua på Stokken

Dokkestua er en koselig liten hytte med plass til 4-5 personer som lever opp til navnet sitt, idyllisk plassert på Stokken i Randesundskjærgården. Her er det brygger, jorder og en fin strand rett i nærheten. 

Grønningen fyr

Grønningen fyr ligger værhardt til ytterst på østsiden av Kristiansandsfjorden. på den blankskurte holmen med himmel og hav på alle kanter lever man i nær kontakt med naturen.

Loshuset på Oksøy

Loshuset på Oksøy byr på fantastiske opplevelser i havgapet i vesterled av Kristiansand.

X