Gerrards villa

Gerrards villa ligger idyllisk til ti minutters spasertur fra Saltebua og havna på Bragdøya. I villaen er det felles bad, kjøkken og oppholdsrom for gjestene, samt ti sengeplasser fordelt på fem rom. 

Vinterro leirsted

Vinterro er et hyggelig leirsted med fem hytter, kun noen få minutters gange fra Saltebua og havna på Bragdøya. Hyttene er svært enkle, og er kun innredet med en sovebrisk med liggeplass til 4-5 personer. 

Låven

Låven ligger oppe på gården, rundt ti minutters spasertur fra Saltebua og havna på Bragdøya. I låven er det stort oppholdsrom og kjøkken, toaletter samt 16 senger fordelt på fire rom. 

Jordbærbua på Dvergsøya

Jordbærbua er en liten hytte på Dvergsøya, idyllisk plassert i strandkanten med store jorder, brygge og grillplass rett på utsiden.

Dvergsløa på Dvergsøya

Kommer for utleie!

Vakthytta på Dvergsøya

Kommer for utleie!

Dokkestua på Stokken

Dokkestua er en koselig liten hytte som lever opp til navnet sitt, idyllisk plassert på Stokken i Randesundskjærgården. Her er det brygger, jorder og en fin strand rett i nærheten. 

Grønningen fyr

Grønningen fyr ligger værhardt til ytterst på østsiden av Kristiansandsfjorden. på den blankskurte holmen med himmel og hav på alle kanter lever man i nær kontakt med naturen.

Loshuset på Oksøy

Loshuset på Oksøy byr på fantastiske opplevelser i havgapet i vesterled av Kristiansand.

X