Selskaper

Ønsker du en unik ramme på ditt arrangement, kan Bragdøya være akkurat det rette stedet. De rustikke lokalene, båtturen ut og den maritime atmosfæren er med på å sette stemningen for et minneverdig opphold. Vi tilbyr ulike løsninger slik at arrangementet blir akkurat slik du ønsker. Vi kan bistå med både transport og servering - eller du kan ordne dette selv.

Saltebua

Saltebua er kystlagets og Bragdøyas storstue. Lokalet kan leies til konferanser, firmaarrangementer, jubileer, konserter - ja rett og slett til hva man måtte ønske å samle folk til i et unikt og stemningsfullt lokale. Saltebua ble på begynnelsen av nittenhundretallet benyttet til salting og pakking av makrell for eksport, og ble i 1986 etter mange års forfall reddet av entusiaster - krefter som i dag utgjør Bragdøya kystlag. Saltebua fremstår i dag som et av byens mest spesielle utleielokaler.

Saltebua inneholder et stort selskapslokale hvor man kan dekke til totalt 150 gjester for bespisning dersom man benytter begge etasjer. I hovedetasjen kan man dekke opp til rundt 100 personer. Som konsert- eller konferanselokale uten bespisning kan man huse opp til 200 personer. I tilknytning til Saltebua finnes også et mindre lokale som kalles kafeen, samt et storkjøkken med moderne utstyr og dekketøy til 150 personer.

Priser

Arrangementer på dagtid: fra kr 2 000,-
Arrangementer på ettermiddag/kveldstid: kr 5 000,- - 15 000,- avhengig av antall.
Arrangementer fredag, lørdag og søndag kr 15 000,-
Rigging til arrangement dagen før: fra kr 5 000,-
Bryllupspakke: rigging fredag + selskap lørdag: kr 20 000,-

Utleietider

Våre lokaler kan leies til arrangementer fra mai til september.

Utleie hverdager fra kl. 15.30 - 23.00.
Utleie lørdag fra kl. 09.00 - 23.00.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om lokaler og priser, eller for å avtale en besiktigelse.

Traktering

Bragdøya kystlag har en egen trakteringsgruppe som kan tilby traktering av opp til ca. 100 gjester. Vi tar oss da av alt fra borddekking og servering, til ryddingen og oppvask. Bordene dekkes etter årstidene og vi bruker gjerne friske blomster fra hagen.
Vi tilbyr normalt traktering mandag, onsdag og torsdag i månedene mai, juni, deler av august og september.

Meny - mye godt fra havet

  • Bragdøyas sjømatbuffet - vår populære spesialitet! Fåes i to varianter
  • Bragdøyas fiskesuppe
  • Reker
  • Dessert
  • Egne lunsjalternativer
  • Vi kan også tilby treretters menyer på forespørsel

Vi har skjenkebevilling for øl og vin

Mindre arrangementer

For mindre arrangementer kan vi anbefale leie av kafeen i Saltebua eller Gerrards villa for en mer intim og koselig atmosfære. Det er også mulig å leie MS Bragdøya, dersom man ønsker å kombinere et bedre måltid med en rundtur i den vakre skjærgården.

Kafeen

Kafeen ligger i tilknytning til selve Saltebua, og er et koselig og lunt lokale. Fra kafeen har man direkte tilgang til kjøkkenet med det som trengs av utstyr. I lokalet er det plass til oppdekking for rundt 25 personer.

Priser:
Leie på dagtid: kr 2 000,-
Leie ettermiddag og kveldstid: kr 4 000,-

Gerrards villa

Villaen ligger noen minutters gange innover på øya, og turen opp er i seg selv en opplevelse. I Villaen er det plass til oppdekking for i overkant av 20 personer. Her er det også mulighet for å kombinere arrangementet med overnatting for inntil 10 personer.

Priser:
Dag-/kveldsarrangement: kr 2 000,- Medlemmer: kr 1 000,-
Arrangement med overnatting: kr 3 000,-
For medlemmer: kr 2 400,-

Bragdøya kystlag tilbyr ikke servering i villaen. Dette må leietaker ordne selv.

X