Bragdøya UNG

Bragdøya UNG

Bragdøya UNG er et sosialt felleskap og en møteplass for ungdom og unge voksne i aldersgruppa 13 til 26 år som er interessert i kystkultur, båttradisjoner og kystfriluftsliv. 

Bragdøya UNG er en del av Forbundet KYSTEN sin ungdomssatsning KYSTEN ung som er et viktig tiltak for å sikre fremtidig kystkulturliv og -arv ved kunnskapsoverføring og gode opplevelser langs kysten for de kommende generasjonene.

Bragdøya kystlag, som en del av Forbundet KYSTEN, har som mål å verne om tradisjonell kystkultur gjennom bruk. Ikke bare fordi det er tradisjon, men fordi det er spennende, sosialt og lærerikt - fordi vi har det gøy!

Alle er velkomne, man trenger verken kunnskap eller erfaring med båt og seiling for å bli med. Her lærer vi av erfarne kystfolk og av hverandre, alltid i hyggelige fellesskap.

 


Har du lyst til å være med? 

Møt opp på medlemskveldene våre på Bragdøya på tirsdager. Avreise med båt fra Lumber kl 18.00. Retur kl 21.30.


Kontaktperson for Ungdomsgruppa: Mari Nesse


Som KYSTEN ung-medlem betaler du 250,- i året (om du ikke alt er medlem via et familiemedlemskap), og du har mulighet til å delta på nasjonale arrangementer som blant annet seiltokter og landsstevner i tillegg til kystlagets aktivitet. 

Fotomontasje: Kysten UNG
X