Kjøkken og kafé

Søndagskafé

Kystlaget driver søndagskafé i Saltebua fra første helga i mai til et par helger ut i september. Kaféen serverer blant annet nystekte vafler, kaffe, is, mineralvann og pølser, og gjerne også annen enkel mat.

Jobben som kafépersonale på søndagene fordeles blant frivillige i kystlaget som påtar seg en eller flere dager med kafétjeneste. Kaféen tar gjerne imot nye medlemmer til tjeneste. Det kreves ingen spesielle kunnskaper for å bli med og det er trivelig å ha kaféansvar en søndag eller to i løpet av sesongen. Nødvendig opplæring vil bli gitt, og man vil alltid være minst to som står i kaféen samtidig. Kafépersonalet må gå ut med første båten kl. 10 og inn med båten kl. 16.

Vil du være med?

For spørsmål, kontakt saltebua@bragdoya.no eller ring 414 89 500.

Arrangementer

Gjennom sesongen leier kystlaget ut lokaler til ulike arrangementer. Disse arrangementene utgjør en god og viktig inntektskilde for kystlaget. For å få til dette trenger vi medlemmer som ønsker å bidra til at dette kan gjennomføres på en god måte.

Arrangementene er en aktivitet for deg som liker å jobbe i team, og som trives med å betjene gjester og yte god service. Det er behov for å dekke mange ulike funksjoner, noe som gjør det mulig for de fleste å kunne bidra.

Ved enkelte arrangementer står kystlaget for traktering av gjestene. Vi rigger og pynter bord, hjelper til med å servere mat (som tilberedes av en egen kokk), står i baren, rydder og tar oppvasken, og vinker gjestene av sted fra brygga ved kveldens slutt. Vi ønsker alltid flere som er interessert i å bidra som trakteringspersonale, enten man vil bidra med forberedelser i forkant eller servering underveis og oppvask og rydding i etterkant. Trakteringsgruppa har en egen facebookgruppe der medlemmene holdes oppdatert på kommende arrangementer.

Ved noen arrangementer er gjestene selv ansvarlig for mat og drikke. Kystlaget stiller da med en vaktmester, med ansvar for å låse opp, vise gjestene til rette, svare på spørsmål og se til at alt er greit ved arrangementets slutt.

Denne formen for dugnad er både gøy og sosialt!

X