Låven

Låven

Låven er en del av gården, som ligger rundt ti minutters spasertur innover øya fra Saltebua og brygga på Bragdøya.

I Låven er det et stort, felles oppholdsrom med tilhørende kjøkken, et litt mindre oppholdsrom, toaletter og 16 sengeplasser fordelt på fire rom. Det er dyner og puter som gjestene kan benytte, men du må ha med eget sengetøy/sovepose/lakenpose. NB. Trekket som er på dyner og puter er kun et beskyttelsestrekk, og skal ikke tas av eller brukes alene uten eget trekk eller lakenpose. Rengjøring må du sørge for selv om ikke annet er avtalt, utstyr til dette er tilgjengelig.

Låven kan leies til private selskaper og arrangementer. Lokalet passer ypperlig til jubileer, konfirmasjoner, barnedåp, slektstreff og liknende. Leie av lokalet kan kombineres med overnatting, eventuelt også i kombinasjon med overnatting i villaen.

Låven passer også fint for skoleklasser, grupper og foreninger. I kombinasjon med hytteleiren har man både overnattingsplass og innendørs oppholdsrom med kjøkken til mange.

Det er også mulig å Leie låven til møter, kurs, forelesninger og liknende.

Priser:

Dagsleie kr 4000,- | Kystlagsmedlem (privat) kr 3000,-
Leie med overnatting kr 6000,- | Kystlagsmedlem (privat) kr 4000,-
Skoler / foreninger : som medlemspriser

Utleie om sommeren

I uke 25 - 32 er det mulig å reservere enkeltsenger på Låven.

Reservasjonen gjelder kun bestilte senger. Oppholdsrom er felles, og kan være i bruk av flere til samme tid. Besøkende oppfordres til å vise hensyn til hverandre. Familier eller personer som har bestilt sammen skal ikke okkupere flere soverom enn nødvendig.

Innsjekk fra kl 12 og utsjekk senest kl 12.

Priser:

Per pers kr 350,- per natt
Medlem kr 200,- per natt
Barn halv pris

X