Låven

Låven

Låven er en del av gården, som ligger rundt ti minutters spasertur innover øya fra Saltebua og brygga på Bragdøya.

I Låven er det et stort, felles oppholdsrom med tilhørende kjøkken, et litt mindre oppholdsrom, toaletter og 24 sengeplasser fordelt på seks rom. Det er dyner og puter som gjestene kan benytte, men du må ha med eget sengetøy/sovepose/lakenpose. NB. Trekket som er på dyner og puter er kun et beskyttelsestrekk, og skal ikke tas av eller brukes alene uten eget trekk eller lakenpose. Rengjøring må du sørge for selv om ikke annet er avtalt, utstyr til dette er tilgjengelig.

Låven kan leies til private selskaper og arrangementer. Lokalet passer ypperlig til jubileer, konfirmasjoner, barnedåp, slektstreff og liknende. Leie av lokalet kan kombineres med overnatting, eventuelt også i kombinasjon med overnatting i villaen.

Låven passer også fint for skoleklasser, grupper og foreninger. I kombinasjon med hytteleiren har man både overnattingsplass og innendørs oppholdsrom med kjøkken til mange.

Det er også mulig å Leie låven til møter, kurs, forelesninger og liknende.

Dagsleie uten overnatting:
Dagspris mandag - torsdag kr 3500,-.
Medlem med dugnadsrabatt mandag - torsdag kr 2700,-
Dagspris fredag - søndag kr 4500.
Medlem med dugnadsrabatt fredag - søndag kr 3500,-

Med overnatting:
Dagspris + kr 2000,-.
Medlem med dugnadsrabatt  + kr 1500,-.

Skoler / foreninger : som medlemspriser

NB: For å dra nytte av rabattert pris må man være medlem i Bragdøya kystlag og kunne vise til minst to gjennomførte dugnadsdager de siste 12 månedene.

Utleie om sommeren

I uke 25 - 32 er det mulig å reservere rom på Låven.

Reservasjonen gjelder kun bestilte rom. Det er tilgjengelig fem rom med fire senger på hvert rom. Oppholdsrom er felles, og kan være i bruk av flere til samme tid. Besøkende oppfordres til å vise hensyn til hverandre. Familier eller personer som har bestilt sammen skal ikke okkupere flere soverom enn nødvendig.

Innsjekk fra kl. 12 og utsjekk senest kl. 12.

Priser:

Døgnpris per rom (fire senger): kr 1200,-
Medlem med dugnadsrabatt (fire senger): kr 900,-

X