Låven klar for utleie

Låven klar for utleie

Låven_vei

Etter mangfoldige dugnadstimer er endelig Låven på Bragdøya klar for utleie. Låven er en del av gården, som ligger rundt ti minutters spasertur innover øya fra Saltebua. I tillegg til stort oppholdsrom med kjøkken, er det ni sengeplasser fordelt på fire rom.

Låven kan leies til overnatting, samt til private selskaper og arrangementer. Lokalet passer ypperlig til jubileer, konfirmasjoner, barnedåp, slektstreff og liknende. Ved behov kan leie av lokalet til selskap kombineres med overnatting. Låven passer også fint for skoleklasser, grupper og foreninger. I kombinasjon med hytteleiren har man både overnattingsplass og innendørs oppholdsrom til mange. Det er også mulig å bruke Låven til møter, kurs og forelesning og liknende.

Låven_fellesrom2

 

X