Ung seilas med S/S Lister

Ung seilas med S/S Lister

Onsdag 15. juli la seilskøyta Lister fra kai på Lumber med 10 ungdom i alderen 13 – 17 år. Seilasen ble arrangert av prosjektet «Bragdøya ung – kaptein på egen skute» som starter opp for fullt fra høsten. Under kaptein Olavs trygge ledelse heiste vi seil og satt kursen ut på byfjorden mellom Dybingen og Langøya. Været var på vår side. Sola varmet og med en vindstyrke på nesten 7 m/s i kastene var det perfekt for en seiltur. Turen gikk i god bør ut byfjorden. Når vi nærmet oss Grønningen var seilinga såpass skarp at vi fikk vasket dekket litt.

Ungdommene fikk oppleve veldig mye på en kort seiltur. Seilingens ro, vindens kraft, fart, spenning, sjøsyke.. En av ungdommene sa det var den mest episke turen han hadde vært på.

Takk til ungdommene og kapteinen for en flott og minnerik tur.

Hvis du, eller noen du kjenner, er spesielt interessert i aktiviteter for ungdom kan du sjekke ut facebooksiden til Bragdøya Ung.

 

X