Aktive roere i Bragdøya kystlag

Aktive roere i Bragdøya kystlag

Kystlaget er så heldige at vi har to roere som hver for seg har utført skikkelige langturer.

Bjarte Vestøl rodde våren- og forsommeren 2020 fra Bragdøya til Nordkapp i oselveren Silje. Året etter (2021) rodde han fra Bragdøya langs kysten til Sverige. Deretter langs den svenske vestkysten til København. Han var innom Roskilde, deretter over Kattegat fra Skjelland til Jylland. Han besøkte Skagen og Hirtshals, før han krysset Skagerak på vei hjem. Det ligger mer fra turene på facebook og instagram.

Arne Kristoffersen rodde strekningen Bragdøya til svenskegrensen vinteren 2020-21. Etter en måned opphold grunnet islagte fjorder, rodde han strekningen svenskegrensen til Grense Jakobselv og Kirkenes våren og sommer 2021. Roturen er dokumentert på YouTube «På eventyr langs kysten» og på facebook. Båten han brukte var oselveren Ran tilhørende Bragdøya kystlag.

Begge de spreke karene kan treffes på Bragdøya under landsstevnet 21.-24. juli.

X