Spesialtilbud!

Spesialtilbud!

Kun kr 50,- tur/ retur per person, i hele februar og mars (inkludert vinterferien).
Rutetider mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, og fredag:
Fra Lumber kl. 07:45, 08:45, 11:00, 14:45.
Fra Bragdøya kl. 08:40, 10:45, 14:30, 15:25.
For medlemmer er rutebåten gratis.
Mange forbinder Bragdøya og skjærgården med sol og sommer, et yrende liv på stranda og is-kø i kiosken. Men visste du at det er aktivitet på Bragdøya hele året? Selv om det kanskje ikke frister med et bad, er det fortsatt mye spennende man kan finne på. Gå på oppdagelsestur, prøv fiskelykken, eller slå av en prat med en av de mange frivillige som er ute på øya hver dag. Det er noe helt spesielt med å ta turen over i ruskete vær, kjøre inn i soloppgangen, eller å oppleve øya dekket av frost og snø. Rutebåten går fra Lumber hele året – og den har ingen værforbehold!

X