Sesongåpning 2. mai 2021

Sesongåpning 2. mai 2021

Badebukta

Sesongåpning 2.mai blir av smittevernhensyn svært begrenset. Det vil dessverre ikke bli noen felles aktiviteter, utlån av putter eller fyr på grillene. Antall personer begrenses til maks 200. Kaféen er åpen for salg. Det er påbudt med munnbind på båten, og i kaféen.

Det er søndagsåpent på Bragdøya alle søndager framover med søndagsrute og kafé i Saltebua. Kafeen er åpen fra kl. 11-15.

Det går båt fra Lumber kl. 10, 11 og 12 med retur kl. 15 og 16.
Voksne 100,-. Barn 50,-. Barn under 4 år: gratis. Familierabatt ved flere enn to barn.

Vi oppfordrer alle til å følge smitteverntiltakene fra myndighetene og vise hensyn til de som er på jobb for kystlaget og andre besøkende. Hold avstand. Vær nøye med håndvask. Hold deg hjemme dersom du er syk. Det er påbudt med munnbind ombord i båten.

Vipps på båten og kort/vipps i kafeen er den foretrukne betalingsmåten. Vi ønsker ikke imot kontanter.

Velkommen til Bragdøya!

 

X